miercuri, 28 decembrie 2011

Ce inseamna sa faci strangere de fonduri?

Stiu ca poti merge la un curs de formare pentru ca sa afli cum se face o campanie de strangere de fonduri. Insa ce am vazut in acest decembrie pe pietonalul din Bistrita mi-a adus un argument in plus ca invatarea din actiune sau prin experienta este un dascal cel putin la fel de bun, daca nu si mai bun in acumularea de competente si formarea de caractere.

Anul acesta Fundatia Progress a initiat o campanie de strangere de fonduri pentru a co-finanta un proiect ce presupune finantarea lucrarilor de renovare ale unui Centru de Tineret din Anglia si a unei Gradinite din Bistrita, in colaborare cu organizatia RV Projects din Marea Britanie.

Stiu si cui trebuie sa multumim. Iuliei Rus si Cristinei Telcian pentru ca fac lucrurile sa se intample, pentru ca sunt creative si pentru ca au energie, daruire si entuziasm. Cine nu si-ar dori asemenea colaboratori?
Dar munca de strangere de fonduri este una de echipa, asa ca in aceeasi masura le multumim tuturor voluntarilor care au participat. Unii dintre ei au decis sa-si impartaseasca experienta, iar testimonialele despre doua zile friguroase dar frumoase pe pietonal, le gasiti mai jos.


Paul Bob: „Ma numesc Paul Bob si am participat impreuna cu Iulia respectiv Cristina la cele doua strangeri de fonduri de pe pietonal , marti si joi inainte de Craciun.
Cateva cuvinte despre experienta. Sincer sa fiu, inainte sa facem treaba asta eram sceptic -  in sensul ca nu vom avea rezultate. Iar cum nu participasem nici o data
la un eveniment asemanator, am fost suprins sa vad ce bine merge treaba si ce bine ne-am descurcat. Totul a mers bine, am reusit sa avem clienti, iar voia buna cat si cunoasterea unor noi persoane nu a lipsit. In concluzie, parerea mea este ca a fost o experienta utila si sper sa mai avem asemenea evenimente, iar plecarea in Anglia o asteptam cu nerabdare!”


Talos Luminita: „Scriu cam tarziu, dar stiti si voi cum e cu pregatirile astea de iarna :). Eu recunosc am ramas putin in urma, tocmai pentru ca marti si joi dupa masa am vandut alaturi  de colegii mei voluntari, felicitari si alte lucruri dragute pentru copii. Motivul activitatii noastre a fost strangerea de fonduri pentru viitoare proiecte de renovare a unor gradinite din orasul nostru si nu numai:). A fost o experienta foarte placuta, m-am simtit utila si in in continuare sper sa fim  si mai multi voluntari, cu mai multe proiecte de acest gen.”

Miches Iulia Maria: „Activitatea de strangere de fonduri de pe pietonalul Liviu Rebreanu, mi s-a parut o experienta pe cat de friguroasa :)) pe atat de placuta si incantatoare. Simplul fapt ca banii pe care i-am strans datorita lucrusoarelor facute de niste copilasi, se vor duce la alti copilasi care vor avea conditii mai bune in gradinitele lor, ma incanta si ma impulsioneaza sa continui aceasta activitate. Ma bucur ca am avut ocazia sa particip si ca am putut sa facem ceva pentru niste sufletele care merita tot ce e mai bun!„


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu