duminică, 5 februarie 2012

Spectacolul Caritabil "Voluntari-Grădinari pentru Grădiniţe"


O experienţă unică

Fără doar şi poate, spectacolul caritabil organizat de Fundaţia Progress în parteneriat cu Centrul Cultural Municipal Bistriţa în data de 29.01.2012 a fost o experienţă unică pentru toţi cei implicaţi.
Succesul evenimentului a fost confirmat de cei peste 400 de participanţi care au uitat de grijile zilnice şi au petrecut momente frumoase în compania a peste 10 trupe participante. Mai mult decât atât, unii au plecat acasă şi cu mici cadouri câştigate la tombolă. Mulţi dintre ei şi-au exprimat mulţumirea prin donaţii, acesta fiind şi scopul spectacolului, alţii ne-au lăudat şi ne-au încurajat.
Pentru primul astfel de eveniment organizat de Fundaţia Progress putem acorda calificativul - FB, minusul acesta fiind dat pentru micile erori de organizare. Însă din greşeli învăţăm...
În ceea ce mă priveşte, mă bucur că am avut ocazia să fac altceva diferit de meseria mea de prof. de limba engleză. Am avut ocazia să învăţ lucruri noi, să cunosc oameni minunaţi şi să contribui la îmbunătăţirea condiţiilor oferite de grădiniţele bistriţene copiilor comunităţii noastre.

Voluntarii noştri s-au descurcat de minune, şi după cum se poate observa mai jos, fiecare a avut ceva de învăţat:


(Cristina Hangea)

„Pentru mine, spectacolul a fost impresionat din prisma reacţiei bistriţenilor; nu mă aşteptam ca sala să fie atât de plină sau lumea atât de generoasă pentru o cauză altruistă. Primele acţiuni de fundraising ale fundaţiei au însemnat door to door visits la firmele bistriţene propunându-le renovarea de grădiniţe şi dacă bine îmi amintesc, rezultatele a 3 săptămâni de muncă nu le-au egalat pe cele de acum câteva zile. E un progres lăudabil pentru comunitatea din care facem parte.

De asemenea, mă bucură faptul că Fundaţia Progress are forţa de a organiza astfel de evenimente, "Voluntari - Grădinari pentru grădiniţe" a fost un test de aptitudini şi maturitate pentru fiecare dintre noi, atât ca indivizi, cât şi ca echipă. I say well done!!!”

(Eugenia Mureşan – Gili)

„Sunt multe lucruri pentru care ne luptăm în viaţa asta; bani, carieră şi multe altele. Iar timp să ne bucurăm de ceva cu adevărat frumos aproape ca nu ne mai ramane. Atunci cand poţi să dai o mână de ajutor, şi mai mult vezi că mica ta contribuţie s-a facut simţită, prin reuşita acestui spectacol caritabil, pot spune că acest lucru este un motiv real de bucurie pentru mine . Datorită numărului de oameni impresionant care au venit la spectacol, v-a fii posibilă indeplinirea primilor paşi, a ceea ce Fundaţia Progress şi-a propus să realizeze pe viitor. Noi proiecte importante, care să cuprindă renovarea unor grădiniţe mai putin dotate, creerea unor condiţii mai bune de lucru şi joacă pentru copii .Aşa că, nu uitaţi că impreuna cu voi, viitorul copiilor poate fii mai bun!”

(Luminiţa Taloş)

„În opinia noastră (Raul şi Mihaela) a fost o experientă deosebită, ne-a facut plăcere să contribuim la strângerea de fonduri alături de echipa Fundaţiei Progress şi ne dorim şi pe viitor să participăm la acţiunile caritabile organizate de această fundaţie.

(Neamţi Raul Ciprian şi Şut Mihaela Mariana)

Consider că Spectaolul Caritabil "Voluntari - Grădinari pentru grădiniţe" a fost cu adevărat impresionant, şi mă bucur, sincer, să fac parte din echipa Fundaţiei Progress.

Scopul evenimentului a fost atins şi acest lucru se datorează implicării fiecărui participant. De aceea, toţi merită „Felicitări!”

(Toader Hangea – Todi)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu