joi, 13 iunie 2013

Conferinta finalizare proiect "Practica profesionala pentru tineri someri"

Marti, 11.06.2013, la Centrul pentru Tineret si Voluntariat Bistrita, a avut loc conferinta de diseminare a proiectului "Practica profesionala pentru tineri someri", derulat prin programul de "Invatare pe tot parcursul vietii" - proiect de mobilitate Leonardo da Vinci.
 Scopul acestei conferinte a fost de a marca finalizarea proiectului, implementat la Bistrita de catre Fundatia Progress si derulat in colaborare cu organizatiile Low Gillerthwaite Field Centre si RV Projects din Anglia, regiunea Cumbria.  Astfel, in cadrul conferintei au fost prezentate informatii esentiale legate de acest proiect precum si imagini, unui grup de invitati format din reprezentanti ai autoritatilor locale, ai presei locale si  ai organizatiei gazda. O contributie aparte au avut participantii la mobilitate care si-au exprimat parerea referitor la experienta profesionala si personala si au fost dispusi sa raspunda la intrebari. 
Cateva dintre marturiile participantilor pot fi accesate aici:
In incheierea conferintei s-a inchinat un pahar de sampanie, urmand apoi un moment de socializare intre invitati.
Multumim tuturor pentru participare!
http://www.rasunetul.ro/conferinta-pentru-proiectul-de-formare-profesionala-practica-profesionala-pentru-tineri-someri


http://www.timponline.ro/practica-profesionala-pentru-tineri-someri/


 Fundatia Progress este singura responsabila de continutul publicatiei si Agentia Nationala sau Comisia Europeana nu sunt responsabile de nici o modalitate in care ar putea fi folosita informatia.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu